Total renovering

Når det er den helt store renovering man drømmer om, er det vigtigt at finde sig en dygtig hovedentreprenør.
En hovedentreprenør har mange funktioner.

1) Han skal kunne sætte sig ind i hvad der er vigtigt for dig, og på den måde kunne komme med gode konstruktive ideer.

2) Han skal have et stærkt hold inden for murerfaget, malerfaget, vvs faget, tømrer/sneker faget, og elektriker faget. Nogle prøver selv at hente tilbud fra en masse håndværkere. Og i første omgang kan den metode også fremstå som den billigste. Men tæt på alle der har prøvet dette, gør det aldrig igen. Prisen holder ikke. Og tidsplanen holder ikke. Og det er ikke så mærkeligt. For det er et fuldtidsarbejde der kræver masser af erfaring og forståelse for hele processen.

3) Han skal kunne tage ansvar. I en bygge proces må det forventes at der dukker noget uventet op. En ordentlig hovedentrepenør skal kunne gribe bolden hurtigt og løse problemet i god dialog med kunden.

4) Og så skal han kunne udarbejde en realistisk tidsplan og et fast grundigt udspecificeret tilbud. Og begge dele skal selvfølgelig holdes.

Alt dette kan du regne med at få opfyldt hos Tømrer Søren. Vi har efterhånden hjulpet rigtig mange med at forvandle deres gamle nedslidte hjem til nye drømmeboliger. Faktisk med hele 3 projekter i danske bolig magasiner.

Stue før/efter

Men kan næsten ikke kende det. Hele lejligheden har fået fræset nyt el ind. Gulvene er blevet slebet og fået lud og sæbe. Og min dygtige maler Thomas har fuldspartlet, filtet, og malet efter alle kunstens regler. Og så har vi monteret en rigtig lækker dobbelt indbygget fransk dør med soft close for at åbne rummene endnu mere op.

Køkken før/efter

Her var det virkelig en fornøjelse at få lov til at bruge sit værktøj. Ned med en bærende væg og op med et jern så der var etableret køkken/alrum. Gulvet var desværre for dårligt til at kunne reddes, så vi lagde nogle nye planker. Pudsen røg af skorstenen for at give lidt kant. Og så op med et Ikea køkken opgraderet med Frontego fronter.

Indbyggende skabe før/efter

Entreen fik også en ordentlig tur. Ny hoveddør der opfylder brandkravene. Og en ombygning af entre skabene til et mere diskret look. En del af entreen blev inddraget til det nye store badeværelse.

Gasovn før/efter

En sjov lille detalje. Jeg prøver altid at bevare alt der er bevaringsværdigt. Det kan være gamle gulve. Gammel stuk. Eller i dette tilfælde en gammel gasovn. Da den ikke længere har nogen funktion, har vi pillet selve ovnen ud af skallen, og lavet et lækkert barskab i stedet.

Badeværelse og walk’in

Badeværelse: Før var der slet ingen bad. Men med en bid af entreen, blev der plads.
Walk in: Et af værelserne i boligen var lidt småt. Men et småt værelse kan sagtens være et stor walk in. Her endda med plads til både vask og tør.

Kundeudtalelse

“Da vi var heldige at få fingre i den 100 kvm store andelslejlighed på Østerbro tog vi fat i Tømrer Søren og bad om et møde. Sammen satte vi os ned og fortalte om vores planer og drømme. Søren var super behagelig at arbejde sammen med. Han var god til både at opfylde vores ønsker, men også til selv at komme med alternative løsnings forslag. Under hele processen sørgede han for at holde os opdateret, og vi følte os hele vejen i trygge hænder. Vi vil varmt anbefale Søren til at renovere jeres hjem.”