ISOLERING

Mange huse og lejligheder har problemer med varmeudslip, og der kan til tider være brug for et godt tilbud på isolering. Det kan du blandt andet få fra os, da isolering i København er et af vores hovedområder.

Du kan oftest selv tjekke, om du har brug for isolering i hjemmet eller ej. Energistyrelsen har guides til, hvordan du tjekker hulmure og lette ydervægge. For tunge ydervægge er du typisk nødt til at få en sagkyndig hjem at tjekke. Overordnet set er der dog mange måder, hvorpå varmen kan slippe ud, så hvis du mistænker, at dit hjem er dårligt isoleret, bør du altid tage kontakt til en håndværker.

Jeg udfører alle isoleringsopgaver

  • Loftisolering
  • Isolering med papiruld
  • Sprayisolering
  • Hulmursisolering
img_23

Spar penge på varmeregningen, og få isoleret boligen nu!

Der er flere grunde til at tage handling – ikke alene har du mulighed for at spare penge ved at få isoleret hjemmet; du hjælper ligeledes til på et miljømæssigt plan. Ønsker du at nedbringe varmeregningen og få dit hus eller din lejlighed bedre isoleret fra kulden om vinteren? Så tag kontakt til os i dag, og jeg kigger på tingene. Tømrer Søren tilbyder isolering i hele Københavnsområdet, specielt med fokus på Nørrebro. Med hjælp fra os vil du hurtigt få styr på sagen.