PAPIRISOLERING

Der er flere gode grunde til at isolere med papiruld. Først og fremmest er det ganske simpelt, og det tager højest et par dage for den byggesagkyndige at klare. For det andet kan du spare mange penge i længden ved at få isoleret med papiruld. Vil du vide, om papiruldsisolering er den rette løsning til dit hus? Læs mere om materialet og processen her.

Info om isolering med papiruld

Papiruld er et isoleringsmateriale, som er optimalt at bruge til at dække huset ind. Det er et granulat, som sørger for, at de mest væsentlige åbninger i loft og vægge (hvad end der nu skal isoleres) bliver lukket godt af, således du kan skrue ned for varmen, men stadig nyde samme temperatur som ellers.

Papiruld bruges oftest til at isolere lofter og hulmure, men mulighederne er langt fra begrænsede til disse alene. Tag kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvor vidt papiruldsisolering er den rette løsning til dit hus – og vi vil give dig et kvalificeret svar snarest muligt.

Man sparer typisk mellem 4,000 til 6,000 kr. på varmeregningen ved at huset bliver efterisoleret, så prisen på papiruldsisolering betaler sig uden tvivl i længden. Desuden kan effekterne mærkes hele året rundt og altså ikke kun, når det er koldt. For at få en nogenlunde idé om, hvad det vil koste, kan du bruge Papiruld Danmarks prisberegner – og for at få en helt præcis pris på isolering med papiruld, kan du henvende dig direkte til os.

img_13

Få et godt tilbud

Søger du et godt tilbud på isolering med papiruld? Tag kontakt til Tømrer Søren, så kigger vi på sagen og finder frem en god løsning. Vi opererer primært i Nørrebro og er altid parate til at give et godt tilbud, når det kommer til isolering af dit hus.