LOFTISOLERING 

Da varme stiger til vejrs, er loftisolering en uhyre effektiv måde at isolere på. I denne tekst kan du få et hurtigt overblik over effektiviteten, samt hvorfor det er smart at få kigget på isolering til loft.

Grunde til at loftisolere

Hvis du mistænker, at der slipper lidt for meget varme ud fra dit hus, er der især én oplagt løsning – at se på en eller anden form for isolering. Den mest effektive af slagsen er sandsynligvis isolering af loftet, så lad os holde fokusset her.

De fleste bygninger har nemlig et stort varmeudslip igennem loftet. Og siden det generelt er dyrt at varme huset op, giver det god mening at lade en dygtig tømrer efterisolere det. Det har nemlig den effekt, at man nedsætter energiforbruget, hvilket jo også giver en miljøvenlig gevinst – så hvis du som de fleste andre i København, og specielt Nørrebro, går op i miljøet, så kan du sænke bygningens CO2 udledning + varmeudslip væsentligt ved at se på mulighederne for at isolere loftet.

img_13

Investeringen betaler sig

Ved at få en dygtig byggesagkyndig til at lave en efterisolering, kan dit hus holde på varmen langt bedre i fremtiden, og det er også lig med en bedre økonomi.

For selvom prisen på loftisolering typisk ligger et stykke over 10,000 kr. (det afhænger selvfølgelig af huset), vil de penge være tjent ind igen i løbet af et par år som følge af en mindre varmeregning. Det er også hovedårsagen til, at mange vælger at få isoleret loftet – så hvis du planlægger at bo i dit hus mange år endnu, vil det være en rigtig god idé at se på isoleringen, såfremt der er brug for det.

Kontakt Tømrer Søren i dag og få et godt tilbud på loftisolering i København. Vi tager os af det hele og sikrer dig en god og miljøvenlig fremtid i dit hus.