HULMURSISOLERING

Vil du gerne spare penge på energiforbruget og samtidig få et bedre indeklima? Så kan du overveje at få lavet hulmursisolering. Der er nemlig en god chance for, at dit hus ikke er isoleret nær så godt, som det har potentiale til – men det er selvfølgelig noget, der kan ordnes.

Derfor skal du have lavet hulmursisolering

Såfremt dit hus ikke er ordentligt isoleret, samt at der er tale om en hulmur, kan det på mange måder betale sig at få lavet hulmursisolering. I forhold til andre typer af isolering er det en relativt nem måde at efterisolere på – og det giver boligejeren rigtigt mange fordele.

Først og fremmest sparer du penge på varmeregningen, da udslippet vil være mindre, og derfor er det ikke nær så nødvendigt at varme huset op på samme niveau som før. Derudover bliver risikoen for fugt og skimmelsvamp kraftigt minimeret, da luften og indeklimaet forbedres. Et sidste argument er, at dit hus stiger i værdi, da det altid er lettere at sælge et velisoleret hus – dette gør sig især gældende i Nørrebro, men generelt hele i Hovedstadsområdet.

Sådan får du det gjort

Hvis du bor i København, kan Tømrer Søren tage sig af det. Vi er dygtige til hulmursisolering og tilbyder desuden andre typer af isolering, hvis det også skulle blive nødvendigt.

Du kan selv tjekke, om dit hus har brug for hulmursisolering. Et simpel, hjemmelavet løsning er at bore et hul ind i hulmuren og derefter tjekke, du kan føre en pind længere ind i hullet, end den længde du har boret – hvis det er tilfældet, er muren ikke ordentligt isoleret, og det betyder, at du bør få kigget på det.

En mere professionel løsning at tjekke på, er ved at få lavet en termografisk undersøgelse, da denne helt og holdent viser, hvor varmen slipper ud henne.

img_13

Rådgivning

Hvis det viser sig, at du får brug for hulmursisolering, kan du kontakte Tømrer Søren i dag og få lavet en solid isolering, der både vil gøre hjemmet varmere, men desuden hjælpe dig med at spare penge i fremtiden.